//bnjour je t'aime!
Follow Dashboard
Because Ask.Fm
Selasa, 8 Oktober 2013 | 0Superstar (s)!

start with Basmallah.
                 semarah mana pun aku ni tapi aku masih terapkan nilai moral yang baik dalam diri ni. even tadi aku dah update entry tapi malam ni kesah apa aku nak update lagi. tengah rajin-rajin kau buat blogskin pakai codding bagai nak rak tu sampai terjempul bijik mata kau sekali kau tertekan ask.fm then kau bajet lah login ask.fm tetiba terjadilah satu kejadian...

*jeng* jeng* jeng......*
                 kei cenggini citer dia (cenggini cenggitu awak suka lah) *ayat famous mimi* kei tadi aku tengah rajin buat code bagai ni lepas tu aku ada terbaca ayat-ayat aku yang dulu aku ada share link ask.fm . so aku dengan tangan yang gatal pergi lah cek ask.fm tu actually memang aku lupa password tapi aku main try je tak sangka betul pulak yeeeyyyy* 

                aku tak tau lah budak mana yang tak bermoral yang tak ada adab. tang mana cacat keperibadian dia pun aku tak tau lah yang membuatkan mood aku spoil dan berantakan perabis *bahasa apa aku pakai pun aku tak tau dah* 
see that..! comel je kan soalan dia. macam nak kena cium pakai tapak kasut je -.- 

                    jujur lah aku cakap aku memang pantang kalau kena pertikaikan aku ni anak cikgu ke apa ke. kalau aku tak ada perasaan je lah aku tak kan marah tapi masalahnya aku ni manusia biasa. kesabaran aku ada had dia juga. aku tak kesah lah orang hina cakap aku pendek ke apa ke gemuk ke hitam ke punjabi indian or apa2 lagi lah. tapi aku memang hilang sabar kalau orang tak puas hati dengan aku sebab aku anak cikgu.! get your life looser

                    kesabaran manusia pun ada hadnya kalau kawan aku soal aku macam ni pun aku tekanan. kau anak tentera ke polis ke penoreh getah ke itu semua Parents kau bukan kau.!!!! apa kaitan aku dalam masalah ni pulak kalau kau tak puas hati mengaku dengan aku lah.! tak ada aku nak memanas macam ni kan. 

                    untuk pengetahuan kau yang jelous aku ni anak CIKGU . kau ingat bapa aku tu tutup mata je ke kalau aku buat masalah disiplin? bapa aku bukan pilih kasih lah banggang bin badigol.! weyh even aku pengawas sekali pun ada jawatan ketua pengawas sesi petang sekali pun kalau aku buat salah nama aku tetap kena ambil. contoh aku datang lambat 3 kali nama aku ada kat dalam rekod.! hello aku bukan manusia yang perfect lah. so tak payah kau nak jelous sangat. lain kali beradab sikit. aku tak kesah lah kau ask aku 3 bulan yang lepas ke dan aku baru nak jawap sekarang ke nak pebesarkan masalah ni ke apa ke. tapi aku memang naik angin bila kena cakap macam tu

                  disebabkan kau yang durjana tu lah membuatkan aku mood aku spoil nak buat apa-apa =.= sampai gambar crush aku terkeluar kat wall aku pun aku tak semangat kei. -.- aku harap kalau kau buat salah tu mengaku je lah diri kau. kau DM aku atau pun kau inbox fb aku sebab aku tau kau ni orang yang terdekat. hater make me famous. :) get your own life.! 

*terasa kurang sopan pulak aku di entry ni. hilang ke ayuan aku kesah apa aku. sapa suruh buat orang marah kan.lain kali jangan bermain dengan api* 



| Newer Post
Holla~


"wherever you go, go with your heart"confucius
#1601


Diary AN


je t'aime

#MUSLIM #TRAVELLER #FOODLOVER